×

Vleesgerechten

Chateaubriand met primeurgroenten (min 2p)
Limousin 4 weken gerijpt - Bakwijze Blue of saignant
Châteaubriand bouquetière (min 2p)
35,00 €pp
Rundspave filet mignon 350 gr
Haspengauw 4 weken gerijpt Pavé de boeuf 350 gr
28,00 €
Rundspave filet mignon    500 gr
Haspengauw 4 weken gerijpt Pavé de boeuf 500 gr
36,00 €
Côte à l’os Ierse black agnus +/- 600 gr
Bakwijze Blue of saignant
44,00 €
Côte à l’os  (min 2p) 1,3 kg
Haspengauw 4 weken gerijpt
Côte à l’os  (min 2p) 1,3 kg
Bakwijze Blue of saignant
35,00 €pp
Extra tussenribstuk Rib-eye Zuid-Amerika 350 gr
Entrecôte extra Rib-eye 350 gr
36,00 €
Extra tussenribstuk Rib-eye Zuid-Amerika 500 gr
Entrecôte extra Rib-eye 500 gr Bakwijze Blue of saignant
42,00 €
Ossenhaas natuur 300 gr
Filet pur nature 300 gr
38,00 €
Paardenhaas met slaatje van rauw witloof 350 gr
Filet pur de cheval au salade de chicons crus
36,00 €
Kindersteakje (tot 12 jaar)
Steak enfant (jusqu’à 12 ans)
15,00 €
Supplementen  
Champignon, Peperroom,hofmeesterboter
Béarnaise,roquefort
3,00 €
4.00 €
Salade mixte / witloofsla
Salade mixte / salade de chicons crus
4,00 €
Warme groenten (5 soorten)
Jardinière de légumes
6,00 €
Aardappelgratin 5,00 €

Superbrunch

Reeds 20 jaar onze succesformule

KOUD BUFFET
WARM BUFFET
DESSERTEN BUFFET
ALL-IN FORMULE